کاربرد میز آزمایشگاهی در آزمایشگاه ها

کاربرد میز آزمایشگاهی در آزمایشگاه ها

از میز آزمایشگاهی در آزمایشگاه ها، بیمارستان ها و اتاق های تمیز استفاده می شود تا آزمایشات و فرایند های شیمیایی را بتوان با دقت روی میز کار انجام داد.

بر اساس جایی که از این میز ها استفاده می شود می توان آن ها را در وسط محیط و یا کنار دیوار و یا گوشه دیوار قرار داد.

میز آزمایشگاهی از چه جنسی ساخته می شود؟

معمولا میز های لابراتوار از چوبی، فلزی، استیل، استینلس استیل و یا پلی پروپلین می باشند.
میز آزمایشگاهی در تنوع و اندازه های مختلفی ساخته می شود و می توان آن ها را بسته به نیازتان و نوع لابراتوار خریداری نمود.

آشنایی با کانتر و نیمکت میز آزمایشگاهی

یکی از چیز هایی که در آزمایشگاه های بسیار ضروری و توجه به آن مهم است نوع میز آزمایشگاهی می باشد. استفاده از میز آزمایشگاهی باعث می ششود تا محققین راحت تر بتوانند در آزمایشگاه ها کار های خود را انجام دهند.

کانتر میز های لابراتوار با یکدیگر متفاوت هستند و صخامت های مختلفی دارند. اگر قصد خرید میز لابراتوار را دارید می توانید برای مثال به موارد زیر دقت کنید:

فنولیک رزین( 12.7ضخامت میلی متر/ 14.6 میلی متر/ 19 میلی متر و …)
تِرِسپا( ضخامت 13 میلی متر)
ویلسونارت( ضخامت 12.7/ 14.6/ 19 میلی متر)
رزین اپوکسی( 15 میلی متر/ 19 میلی متر/ 25 میلی متر)
استین استیل( 25 میلی متر ضخامت)
سرامیک( 20 میلی متر ضخامت)
مرمر( 20 میلی متر)

اگر برای آزمایشگاه خود قصد خرید لوازم آزمایشگاهی را دارید می توانید از بهترین مرکز فروش میز آزمایشگاه و همچنین هود آزمایشگاهی لوازم مورد نیازتان را تهیه کنید.

کاربرد میز آزمایشگاهی در آزمایشگاه های شیمیایی و بیولوژیکی:

آزمایشگاه های شیمیایی و بیولوژیکی از متداول ترین نوع آزمایشگاه هستند و می توان گفت میز کار آزمایشگاه هم از متداول ترین نوع تجهیزات آزمایشگاه ها هستند.

میزهای آزمایشگاهی سکوهایی هستند که وسایل و تجهیزات آزمایشگاه طی انجام هر گونه آزمایش و بنا به ساختار نوع آزمایش قرار می گیرند.
به بخشی از آزمایشگاه که میز کار در آن قرار دارد ایستگاه کاری آزمایشگاهی گفته می شود.

چه عوامل خاصی به هنگام نصب ایستگاه های کاری آزمایشگاهی باید در نظر گرفته شود؟

۱. اندازه آزمایشگاه:

اندازه استاندارد برای آزمایشگاه وجود ندارد. این بدان معنی است که میزهای کار در اندازه های مختلف وجود دارد بنابراین توصیه می شود میز کاری انتخاب شود که با توجه به فضای محیط آزمایشگاه جا شود. کار کردن بر روی میزهای آزمایشگاهی کوچک کار دشواری است.

چرا که بسیاری از دستگاه های آزمایشگاهی شکننده هستند و بنابراین کاربران باید با نهایت دقت فعالیت کنند و زمانی که میز آزمایشگاه کوچک باشد ، دستگاه های روی میز مستعد ریزش بیشتر هستند و ممکن است به کاربر آزمایشگاه آسیب برساند زیرا مواد شیمیایی زیادی سمی هستند. از طرفی میز های بزرگ هم فضای زیادی را اشغال می کنند و به قولی دست وپای کاربران بسته می شود.

۲. سطح میز کار آزمایشگاه:

یک سطح آزمایشگاهی خوب باید در برابر مواد شیمیایی و آب مقاوم باشد. این امر به این دلیل است که در برخی آزمایش ها از معرف های خورنده استفاده می شود.
اگر میز کار از یک ماده سبک مثل انواع پلاستیک ساخته شده باشد ، احتمالاً هنگام ریختن این مواد شیمیایی خورنده ، سطح میز کار از بین می رود.

۳. تحمل درجه حرارت بالا

یک میز آزمایشگاهی باید درجه حرارت بالا را تحمل کند. در انجام برخی از آزمایش ها، آزمایشگاه نیاز به گرم کردن دارند و مجددا میز کاری که از یک ماده سبک ساخته شده است احتمالاً در حین گرم شدن از بین می رود.

چرا میز کار آزمایشگاه باید به طور مرتب تمیز نگه داشته شود؟

۱. جهت ایمنی محیط آزمایشگاه و سلامت کاربران آزمایشگاه

بسیاری از مواد آزمایشگاهی واکنش نشان می دهند و گاز هایی متصاعد می کنند که ممکن است سمی باشند و به خطر انداختن سلامت کاربران منجر شود.

۲. انجام درست آزمایش و رسیدن به نتیجه ی مطلوب

شلوغی، بی نظمی و کثیف بودن میز آزمایشگاه در روند آزمایش تاثیر می گذارد و ممکن است کاربران در نتیجه گیری آزمایش دچار اشتباه شوند.

میز های آزمایشگاهی شاید به نظر یکی از ساده ترین نوع تجهیزات آزمایشگاهی به نظر آیند ولی کاربران آزمایشگاه در انتخاب این نوع میز بسیار حساس هستند چرا که در واقع حوزه ی عملیاتی و قلمرو آزمایش های کاربردی آنها به حساب می آید و راحتی و کیفیت مطلوب جنس این میز ها در انجام دقیق مطالعات و تحقیقات تاثیر گذار است.

شرکت نور صنعت فردوس تولید کننده تجهیزات آزمایشگاهی از قبیل انواع اتاق رشد،ژرمیناتور،فیتوترون،انکوباتور،انکوباتور شیکردار یخچالدار،انکوباتور شیکردار معمولی،شیکر رومیزی ،آون،قفسه نوری،هود لامینار کلاس2،هود لامینار کشت بافت یک نفره و دو نفره،هود شیمی، استریلایزر و….

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.