قفسه بندی کابینت های ایمنی

قفسه بندی کابینت های ایمنی

قفسه بندی کابینت های ایمنی

در آزمایشگاه ها می توان از قفسه های با ارتفاع قابل تنظیم استفاده کرد اما عمدتا برای استفاده روزانه، قفسه هایی با ارتفاع ثابت در نظر گرفته می شود. به منظور تست ایمنی این قفسه ها، آزمونهای استاتیک نظير تست خم شدن و تست مقاومت در حداکثر بارگذاری (که توسط شرکت سازنده مشخص می شود) انجام می گیرد.

اگر در مورد اجزای هود آزمایشگاهی میخواهید بخوانید بر روی لینک کلیک نمایید.

نکات قابل توجه در رابطه با قفسه بندی کابینت های ایمنی

1- قفسه ها و پایه های آنها باید از مواد غیر جاذب ساخته شوند. (استفاده از پارچه های جاذب روی قفسه ها مجاز است.)

2- در طول آزمون آتش قفسه ها باید بدون آسیب دیدن و تغییر شکل، قادر به تحمل وزن مشخص شده توسط شرکت سازنده باشند.

3- بالاترین قفسه نباید بیش از ۱۷۰ سانتی متر از زمین فاصله داشته باشد.

4- مواد شیمیایی خطرناک نباید در ارتفاع بالاتر از سطح چشم ها نگهداری شود، زیرا در صورت شکستن، امکان ریختن مواد روی صورت و چشم ها وجود دارد.

5- یکی دیگر از بخش های مهم کابینت های ایمنی سینی پایین است که به منظور جمع آوری و جلوگیری از نشت مایعات ریخته شده استفاده می شود. این سینی باید برابر ۱۰٪ حجم تمام ظروف ذخیره شده در کابینت حجم داشته باشد. همچنین ظرفیت حجمی سینی ها نباید با قرار گیری ظروف روی آنها
به حداقل برسد.

6- درب کابینت های ایمنی باید قابلیت خود بسته شدن داشته باشد. سرعت بسته شدن در باید زیر  20 ثانیه بوده و نیروی آن نباید از ۱۰۰ نیوتن تجاوز کند؛ اما در صورتی که دمای مقابل در کابینت از ۵۰ درجه سانتی گراد تجاوز کند، این محدودیت به منظور رفع خطر آتش سوزی، از بین می رود.

شرکت نور صنعت فردوس تولید کننده تجهیزات آزمایشگاهی از قبیل انواع اتاق رشد،ژرمیناتور،فیتوترون،انکوباتور،انکوباتور شیکردار یخچالدار،انکوباتور شیکردار معمولی،شیکر رومیزی ،آون،قفسه نوری،هود لامینار کلاس2،هود لامینار کشت بافت یک نفره و دو نفره،هود شیمی، استریلایزر و….

جهت مشاهده مقاله مزایای استفاده از کابینت های ایمنی کلیک نمایید.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.